La Facultat de Química celebra la I Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses

  • Gabinet de la Rectora
  • 26 de setembre de 2019
 

La I Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses té com a objectiu principal apropar el món laboral a l’estudiantat de la Facultat de Química per que coneguin les possibilitats de treball i establir així les primeres sinèrgies entre les empreses i els futurs treballadors i treballadores del sector.

La Facultat de Química de la Universitat de València ha organitzat la I Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses que ha tingut lloc hui, dijous 26 de setembre, al camps de Burjassot de la Universitat de València.  

La iniciativa, que ha comptat amb la participació del vicerectorat d’Ocupació i Programes formatius, està inclosa dins del Pla d’Innovació del Centre amb la finalitat de presentar les empreses del sector químic de la Comunitat Valenciana, així com facilitar el contacte de professionals del sector químic amb els estudiants, per què tinguen coneixement de les diferents oportunitats i possibilitats d’inserció al món laboral.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre ha participat en l’activitat inaugural juntament a la vicerectora d’Ocupació Programes Formatius, M. Adela Valero; el president de Quimacova, Miguel Burdeos; i el director tècnic de Quimacova, Jesús Carretero; la degana de la Facultat de Química, Adela Mauri; la vicedegana de la Facultat de Química, Begoña Millán.

La rectora s’ha mostrat satisfeta al comprovar que “el que busquen les empreses són recent amb una bona formació i no necessàriament amb experiència. Busquen una bona formació i amb idiomes”.  A més, la rectora ha remarcat la importància de que l’alumnat s’arrime i participe a aquest tipus d’activitats per conèixer de primera ma els perfils que busquen les empreses.

Després de l’acte inaugural, la comitiva s’ha desplaçat per a visitar els estands i conèixer de primera ma les perspectives de les empreses participants, quins projectes estan desenvolupant i productes ofereixen així com quins són els perfils que busquen. En aquesta línia, també han volgut conèixer les inquietuds i perspectives dels i les alumnes que s’interessaven per la I Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses de la Facultat de Química.