L’estudiantat recent titulat podrà ser Alumni UV Premium de manera gratuïta per un any

  • Fundació General UV
  • 4 de maig de 2022
 
L'estudiantat recent titulat podrà fer-se Alumni Premium gratis durant el primer any.
L'estudiantat recent titulat podrà fer-se Alumni Premium gratis durant el primer any.

La Universitat de València continua acompanyant els seus egressats i egressades una vegada finalitzats els estudis de grau, a través del programa Alumni UV. Així, l’estudiantat recent titulat podrà formar part de la Comunitat Alumni, en la categoria Premium, de manera gratuïta durant un any i gaudir de tots els avantatges que aquest pla n’ofereix.

Els Alumni Premium tindran accés lliure als serveis i recursos dels quals han disfrutat durant la seua etapa d’estudiant/a. Aquesta proposta es mantindrà durant el primer any després de la graduació. 

Seran, doncs, recursos accessibles totes les biblioteques de la Universitat de València (també en època d’exàmens) o el servei d’esports amb una taxa esportiva reduïda, entre uns altres. Els Alumni Premium podran així mateix millorar en idiomes amb els grups de conversa de llengües, accedir a la connexió VPN i mantindre el compte de correu UV.

Per a formar part de la Comunitat Alumni, primer cal registrar-se com a Alumni UV Basic i després sol·licitar ser Alumni UV Premium seleccionant la quota gratuïta.

Més informació: