L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i la Facultat de Química de la Universitat obtenen segells internacionals de qualitat

  • Gabinet de Premsa
  • 20 de juny de 2019
 
Carmen Dasí, Adela Mauri, Paula Marzal, Isabel Vázquez.
Carmen Dasí, Adela Mauri, Paula Marzal, Isabel Vázquez.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València ha rebut els diplomes acreditatius dels segells de qualitat internacional Eur-Ace® i Euro-Inf. Per la seua banda, la Facultat de Química ha obtingut el segell Euro Bachelor.

L’acte s’ha celebrat aquest dimecres en la seu del Instituto de la Ingeniería de España (IIE), en Madrid. El lliurament, inclòs dins de la ‘III Jornada sobre els Segells Internacionals de Qualitat i el seu desenvolupament en Espanya i Llatinoamèrica’, ha estat organitzat per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i pel mateix IIE.

Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, ha estat l’encarregada d’arreplegar les acreditacions en representació de la institució, junt amb Paula Marzal, directora de l’ETSE-UV; Adela Mauri, degana de Química; i Carmen Dasí, directora de la Unitat de Qualitat de la Universitat de València.

En l’acte s’ha destacat la rellevància d’aquests reconeixements en la millora del sistema universitari del territori nacional, així com en el àmbit internacional. La jornada també ha comptat amb la presència del secretari general d’Universitats, José Manuel Pingarrón; del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats; el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria en Informàtica; el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria Tècnica en Informàtica; i la Reial Societat Espanyola de Química.

Els graus d'Enginyeria Informàtica i Enginyeria Multimèdia compten amb el segell de qualitat internacional Euro-Inf. Els graus d’Enginyeria Química, Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions i Enginyeria Electrònica Industrial, per la seua part, s’identifiquen amb el segell Eur-Ace®. Anteriorment el Grau en Enginyeria Telemàtica ja va obtindre el distintiu Eur-Ace®.