El director de l’AVAP, Salvador Palazón, presenta el nou protocol de seguiment del Doctorat

  • 23 de desembre de 2016
 
Salvador Palazón

El director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), Salvador Palazón, presenta aquest dimarts a la Universitat de València el nou protocol de seguiment del Doctorat. L’acte començarà a les 12 hores a la Sala de Juntes del nivell 3 de l’edifici de Rectorat (Blasco Ibáñez, 13), i en ell es mostraran els criteris, indicadors, evidències, procediments i etapes establits en el protocol i la guia d’avaluació per al seguiment dels ensenyaments universitaris oficials de Doctorat.

Aquests documents van ser aprovats recentment per l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), i seran aplicables en la pròxima convocatòria d'avaluació externa, prevista per al pròxim mes de novembre.

En ella, la Universitat de València haurà de presentar a examen la majoria dels programes de doctorat que coordina. No obstant açò, el funcionament d’aquest protocol i dels instruments de valoració arreplegats en ell serà analitzat prèviament en el marc d'una convocatòria pilot que es durà a terme durant els mesos de març-abril i en la qual prendran part dues d'aquests programes.