Deu alumnes de la Universitat guanyen el premi nacional al millor expedient acadèmic

  • Gabinet de Premsa
  • 20 de desembre de 2018
 
Rectorat
Rectorat

Deu alumnes de la Universitat de València han aconseguit el Premi Nacional de Fi de Carrera d’Educació Universitària concedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. En total, són 2 primers premis, 6 segons premis i dos tercers premi. La Universitat es converteix, així, en la segona universitat espanyola amb més persones premiades.

Per branques de coneixement, els millors expedients de la Universitat abasten la major part de les àrees que imparteix la institució. Així, hi ha 4 premis en Arts i Humanitats, 4 en Ciències Socials i Jurídiques, 1 en Ciències de la Salut i 1 en Enginyeria.

Els premis concedits figuraran en l’expedient acadèmic de l’alumnat i es concedeixen a l’estudiantat que va acabar els seus estudis el curs 2014-2015.

El primer premi l’han obtingut Sonia Sofia Perelló Pigazos, graduada en Estudis Anglesos; i Pablo Joaquín Martínez Carlos, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. En aquest cas, a més, es dóna la circumstància que Martínez Carlos té un segon premi per la seua llicenciatura en Dret. També tenen segon premi, Cristina Zapata de Miguel, graduada en Psicologia; Federico Zomeño Breitenstein, enginyer en Informàtica; Alberto Armero Estruch, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; Raul Ramon Guillem, graduat en Relacions Laborals i Recursos Humans; i Gemma Ibáñez Pérez, graduada en Filologia Clàssica. el tercer premi, per a Alejandra Hernández Ruiz, graduada en Estudis Hispànics, Llengua Espanyola i les seues Literatures; i per a Pablo Sanahuja Ferrer, graduat en Història.

El Ministeri ha concedit un total de 57 primers premis en tot l’Estat, amb una dotació de 3.300 euros per a cada persona guardonada; 57 segons premis, amb una dotació de 2.650 euros; i altres 57 tercers premis, amb 2.200 euros.