Dèsset alumnes de la Universitat guanyen el premi nacional al millor expedient acadèmic

  • Gabinet de Premsa
  • 21 de setembre de 2018
 
Imatge d'arxiu d'estudiantat de la Universitat
Imatge d’arxiu d’estudiantat de la Universitat.

Dèsset alumnes de la Universitat de València han rebut enguany el Premi Nacional de Fi de Carrera d’Educació Universitària concedit pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. En total, són 9 primers premis, 7 segons premis i un tercer premi.

Per branques de coneixement, els millors expedients de la Universitat abasten la major part de les àrees que imparteix la institució. Així, hi ha 7 premis en Arts i Humanitats, 4 en Ciències Socials i Jurídiques, 4 en Ciències, 1 en Ciències de la Salut i 1 en Enginyeria.

La Universitat de València és la que més primers premis ha obtingut de totes les espanyoles en les branques de Ciències i Arts i Humanitats.

Els premis concedits figuraran en l’expedient acadèmic de l’alumnat i es concedixen a l’estudiantat que va acabar els seus estudis el curs 2013-2014.

El primer premi l’han obtingut Antoni Beltran, graduat en Bioquímica i Ciències Biomèdiques; Julio Parra, graduat en Física; Fernando Rabasa, llicenciat en Química; María de los Desamparados Gamero, graduada en Nutrició Humana i Dietètica; Vincent Blay, Enginyeria Química; Aina Reig, llicenciada en Filologia Catalana; Ana María Zomeño, llicenciada en Filologia Hispànica; José Manuel Buedo, llicenciat en Filosofia; Josep Escrig, graduat en Història.

El segon premi l’han obtingut Clara Murgui, graduada en Física; Andrea Iria Falcó, llicenciada en Economia; Rafael Moll, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració; Sergio Yagüe, graduat en Relacions Laborals i Recursos Humans; José Angel Cano, graduat en Filologia Catalana; Christian López, llicenciat en Filosofia; Andrea Sánchez, graduada en Filologia Clàssica.

I el tercer premi, per a Fernando Molinero, graduat en Dret.

El Ministeri ha concedit un total de 57 primers premis en tot l’Estat, amb una dotació de 3.300 euros per a cada guardonat; 57 segons premis, amb una dotació de 2.650 euros; i altres 57 tercers premis, amb 2.200 euros.