La ‘Declaració de València’, resultat de la V Trobada de Rectors de Universia

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 19 de maig de 2023
 
La ‘Declaració de València’, resultat de la V Trobada de Rectors de Universia

La major trobada internacional de rectors i rectores de tot el món va finalitzar el 10 de maig a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, convertint la nostra ciutat en la capital mundial de les universitats.

Va comptar amb una participació de 40 panelistes en 9 panells que van desenvolupar els 3 eixos acadèmics de la trobada. En l'esdeveniment van estar presents més de 700 rectors i rectores de 14 països diferents, així com 58 estudiants de diferents nacionalitats seleccionats a través del programa ‘Young Leaders’ de Santander Universitats i la Universitat de València. La Trobada Internacional de Rectors i Rectores de Universia va concloure el passat 10 de maig.

Pot accedir a un vídeo-resumeixen de la V Trobada a través del següent enllaç: https://youtu.be/0AYzar5n4w4

Les conclusions de la trobada es van recollir en la Declaració de València, en la qual es van identificar diversos àmbits d'actuació on la universitat pot desenvolupar propostes de valor per a contribuir a un progrés social i econòmic més sostenible de la societat des de la formació, la investigació o la innovació.

Aquesta Declaració va ser presentada per la presidenta del Comité Acadèmic de la Trobada i rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre.

La Declaració de València consisteix en 7 compromisos per al progrés de la societat a través de l'activitat de les universitats. Pot accedir a un resum de la declaració completa a través d'aquest enllaç: https://links.uv.es/mnZk0CM i pot accedir al text íntegre de la Declaració de València clicant ací: https://links.uv.es/i81NutM

Arxivat en: