El curs d’iniciació a l’òpera ‘Les Arts a La Nau’ ofereix l’assistència a conferències i representacions en directe

  • Fundació General UV
  • 28 de setembre de 2021
 
'Doña Francisquita' d’A. Vives, 'Madama Butterfly' de G. Puccini, 'Ariodante' de G.F. Händel i 'Wozzeck' d’A. Berg seran els títols abordats en aquesta edició.
'Doña Francisquita' d’A. Vives, 'Madama Butterfly' de G. Puccini, 'Ariodante' de G.F. Händel i 'Wozzeck' d’A. Berg seran els títols abordats en aquesta edició.

La Fundació General de la Universitat de València i el Palau de les Arts Reina Sofía ofereixen la sisena edició del Curs d’Iniciació a l’Òpera ‘Les Arts a La Nau’, adreçat a l’estudiantat universitari i d’ensenyaments artístics de grau superior amb un màxim de 28 anys d’edat. L’objectiu del curs és fomentar l’afició pel gènere operístic mitjançant l’assistència a quatre representacions en directe de les òperes de la temporada 2021-2022 del Palau de les Arts.

Totes les representacions (preestrenes) aniran precedides d’una presentació didàctica, impartida per Ramon Gener, que introduirà l’alumnat en els trets més importants de l’obra que veuran després en directe.

El curs començarà amb la sarsuela Doña Francisquita, d’Amadeo Vives. El pròxim 27 d’octubre serà la conferència, i la representació tindrà lloc el 31 d’octubre. 

Els següents títols seran Madama Butterfly de G. Puccini, (conferència l’1 i representació el 7 de desembre); Ariodante de G.F. Händel (conferència el 23 i representació el 27 de febrer); i Wozzeck d’A. Berg (conferència el 18 i representació el 23 de maig).

La matrícula del curs, que es desenvoluparà del 27 d’octubre de 2021 al 23 de maig de 2022, està oberta i es realitzarà en modalitat online en aquest enllaç.

La durada del curs és de 30 hores i s’impartirà íntegrament al Palau de les Arts.

Més informació: