El consell de Direcció de la Universitat visita la Facultat de Magisteri

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 de maig de 2021
 

El Consell de Direcció de la Universitat i el de la Facultat de Magisteri mantenen un encontre per tractar els reptes de futur del centre. També s’ha inaugurat l’exposició itinerant “Dones a la vora d’un atac de vinyetes”.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, acompanyada per la vicerectora de Cultura i Esport, Ester Alba; pel vicerector d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera; per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez; pel vicerector d’Estratègia, qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldás; pel gerent, Juan Vicente Climent; i per la vicegerenta, Beatriz Gómez; han visitat la Facultat de Magisteri de la Universitat per a conèixer al nou equip deganal.

L’equip deganal de la Facultat, encapçalat per la degana, Ana Botella; i completat per la vicedegana de Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament, Maria Alcantud; la vicedegana d’Innovació, Cultura, Igualtat i sostenibilitat, Amparo Hurtado; la vicedegana d’Estudis, Professorat i Qualitat, Rosa Isusi; el vicedegà d’Investigació i estudis de postgrau, Jordi Solbes; la vicedegana de Pràctiques i Participació, Marta Talavera; i el secretari, Rafael Fernández; va ser elegit el darrer mes de febrer amb 19 vots a favor i sis en blanc.

En la reunió mantinguda s’han abordat els reptes de futur que afronta la Facultat de Magisteri i les seues titulacions, emplaçant-se ambdós equips a col·laborar i treballar colze a colze per continuar desenvolupant una docència d’excel·lència i potenciar la investigació i divulgació científica.

Aprofitant la visita, s’ha procedit a la inauguració de l’exposició “Dones a la vora d’un atac de vinyetes”, organitzada pel vicerectorat de Cultura i Esport a través de l’Aula de Còmic i amb el suport de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València.

Aquesta exposició itinerant, que ja ha passat per la Facultat de Geografia i Història, representa una mirada a la nova generació d’autores d’aquest gènere literari que, des de la Comunitat Valenciana, estan renovant el nové art.

La comissària de l’Exposició, Noelia Ibarra, juntament amb la directora del Servei de Cultura Universitària, Adela Cortijo, han sigut les encarregades de presentar l’exposició als i les assistents.