El Claustre debat el programa de les eleccions 2022

  • Gabinet de la Rectora
  • 15 de febrer de 2022
 

El Reglament que regula les eleccions a rector o rectora de la Universitat, que se celebrarà el dia 1 de març, estableix que el Claustre debata les candidatures i programes presentats a les eleccions. El passat dimarts, 15 de febrer, va tindre lloc aquesta reunió, que es va poder seguir en directe a través de la web de la Universitat.

El Reglament General Electoral de la Universitat de València estableix, en el seu article vintè, que, en compliment de l’article 100.2 dels Estatuts, es farà un debat al Claustre destinat a l’exposició del programa i equip de les candidatures que concorren al procés de les eleccions a rector o rectora, que foren convocades pel Consell de Govern el passat dia 13 de desembre.

Pot consultar aquesta notícia al portal UVnoticies: https://links.uv.es/GY7QXB2

D’acord amb el calendari d’aquest procés, el passat dimarts 15 de febrer tingué lloc aquesta reunió del Claustre.

A la web de la Junta Electoral pot accedir al calendari de les eleccions,i del qual va informar el portal UVnoticies en aquest contingut: https://links.uv.es/F0gFRhs

 

En la sessió del Claustre es presentà el programa de l’única candidatura presentada, l’encapçalada per l’actual rectora Mª Vicenta Mestre, proclamada per la Junta Electoral d’acord amb el reglament del procés.

Per saber més sobre la candidatura presentada pot accedir a la informació publicada a UVnotícies: https://links.uv.es/JD7XgSU

El debat al Claustre seguí es regles determinades al Reglament, consistents en una presentació de la candidatura, que durà trenta minuts, i dos torns d’intervencions, amb la corresponent resposta de la candidata.

En acabar les intervencions de debat del programa electoral, la candidata a rectora disposà de cinc minuts per fer una intervenció final.

Com és habitual, el Claustre es va retransmetre, en directe, per UVcomunicació, en un senyal audiovisual realitzat pel Taller d’Audiovisuals.

Podeu veure el claustre en el següent enllaç: https://links.uv.es/4VyyrNo

Arxivat en: Claustre