Carmen Alborch imparteix la conferència central de la jornada d’informació a orientadors del programa Conèixer

  • 23 de gener de 2017
 
Fotograma Carmen Alborch

Carmen Alborch serà l’encarregada d’impartir la conferència principal de la XXI Jornada d’Informació per a orientadors, equips de direcció i professorat dels centres d’ensenyament secundari, aquest dimarts, 24 de gener, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia a partir de les 10 hores.

La inauguració d’aquesta vint-i-unena edició la farà el rector, Esteban Morcillo, i la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez. La primera conferència (‘Les virtuts cíviques i l’experiència’) serà la de la política, escriptora i professora Carmen Alborch. Tot seguit, hi haurà la taula d’experiències ‘Acompanyament entre iguals i incorporació a la Universitat de València’, amb la participació de la professora i coordinadora del programa Entreiguals a la Facultat de Física, María Jesús Hernández; l’investigador en formació i antic mentor de la Facultat de Física, Jorge Sola; i l’estudiant de Medicina i mentora, Beatriz Atienza, moderada pel delegat d’Estudiants de la Universitat de València, Jordi Caparrós.

La jornada es clourà amb la intervenció de la vicerectora Isabel Vázquez, que parlarà sobre ‘Revàlida, accés i admissió: un llarg procés per arribar al punt de partida’. Hi ha inscrits 365 participants per a aquesta jornada. 
D’altra banda, els centres i serveis de la Universitat es preparen per a rebre, els dies 14, 15 i 16 de febrer, els estudiants de batxillerat i de cicle formatiu de grau superior que participaran en les Visites, en les quals s’han inscrit més de 14.000 preuniversitaris.

Conèixer és una iniciativa de comunicació impulsada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la col·laboració dels centres i serveis universitaris. 

La informació de les accions del Programa Conèixer està disponible a http://www.uv.es/coneixer