La Biblioteca de Gandia acull l'exposició 'Dones a la vora d'un atac de vinyetes'

  • UVGandia
  • 27 de febrer de 2023
 
Exposició 'Dones a la vora d'un atac de vinyetes' a Gandia.
Exposició 'Dones a la vora d'un atac de vinyetes' a Gandia.

Amb aquesta exposició es pretén donar protagonisme a l’autoria de les dones en la història del còmic. Es podrà visitar al Claustre de la Biblioteca de Gandia fins el proper 14 de març.

El claustre de la Biblioteca Central de Gandia acull la mostra ‘Dones a la vora d’un atac de vinyetes’, produïda pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, a través de l'Aula del Còmic 

Aquesta mostra pretén visibilitzar l’autoria de la dona en la historieta, que ha estat tradicionalment silenciada i oblidada durant dècades. L’exposició, que està comissariada per les professores i professor de la Universitat de València Adela Cortijo, Noelia Ibarra i Álvaro Pons, anima al descobriment de l’obra d’una generació jove d’artistes que està abordant el llenguatge del còmic des de perspectives inèdites i que està sent reconeguda nacional i internacionalment amb guardons tan importants com el Premi Nacional de Còmic.

La mostra es pot visitar al Claustre de la Biblioteca de Gandia  de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h i els dissabtes de 10 a 13:30 h.