Arranca la tercera edició del Iaios’ Training Festival

  • Servei d'Esports
  • 26 de març de 2018
 
Imatge d'arxiu del Iaios'.
Imatge d'arxiu del Iaios'.

La Universitat de València celebra una nova edició del Iaios’ Training Festival els dies 22 i 23 de març i 14 d’abril, un esdeveniment que en el seu tercer any es consolida després de l’èxit rotund d’edicions anteriors, en les quals va registrar la participació de centenars de persones majors. La macrocita amb l’esport per a la tercera edat inclou també la II Jornada d’actualització sobre Entrenament en Adults Majors.

Aquesta jornada es divideix en dues sessions. La primera va tindre lloc, el passat 22 de març, a les instal·lacions del Servei d’Educació Física i Esports a Blasco Ibáñez; i la segona es desenvoluparà el dia 14 d’abril, de 9 a 14 i de 16 a 20 hores.

Divendres, dia 23 de març, el Iaios’ es dedicà exclusivament al Festival pràctic, amb exercicis inclusius durant tot el matí, i l’accés va ser lliure i gratuït.

Organitzen el Iaios’ Training Festival 2018 la Unitat de Recerca en Rendiment Físic i Esportiu (UIRFIDE) i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, amb la col·laboració de l’Associació d’Entrenament amb Majors (EcM) i de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (FCAFE).

Més informació: