Aquest dimarts, Claustre de debat electoral

  • Gabinet de la Rectora
  • 14 de febrer de 2022
 
Aquest dimarts, Claustre de debat electoral

El Reglament que regula les eleccions a rector o rectora de la Universitat, que se celebrarà el dia 1 de març, estableix que el Claustre debata les candidatures i programes presentats a les eleccions. Aquest dimarts, 15 de febrer, tindrà lloc aquesta reunió, que es podrà seguir en directe a través de la web de la Universitat.

El dia 1 de març de 2022 se celebraran les eleccions a rector o rectora de la Universitat de València, convocades per acord del Consell de Govern de 13 de desembre de 2021.

Pot consultar aquesta notícia al portal UVnoticies: https://links.uv.es/GY7QXB2

El procés electoral està regulat pel Reglament Electoral General, en funció del qual la Junta Electoral va publicar el calendari electoral.

Pot accedir a aquesta notícia ací: https://links.uv.es/F0gFRhs

Així, la campanya de les eleccions a rector o rectora de la Universitat que se celebraran aquest proper dia 1 de març ha començat aquest dilluns 14 de febrer i, d’acord amb el calendari electoral, el Claustre es reunirà aquest dimarts 15 de febrer a partir de les 9 hores.

En la sessió del Claustre es procedirà a l’exposició i debat de les candidatures i programes proclamades. El passat 28 de gener la Junta Electoral proclamà l’única candidatura presentada: l’encapçalada per l’actual rectora Mª Vicenta Mestre.

La reunió del Claustre es pot seguir, en directe, a través de la web de la Universitat, en una retransmissió d’UVcomunicació realitzada pel Taller d’Audiovisuals de la UV:

http://mediauniweb.uv.es/claustre/?tag=claustre

Arxivat en: Claustre , Rectorat