L’alumnat de la UV podrà realitzar pràctiques curriculars, TFG i TFM al SEPE

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 2 de juny de 2023
 
Signatura del conveni

La Universitat de València i el SEPE ha signat un acord que permetrà a l’alumnat de la Universitat de València realitzar pràctiques curriculars i Treballs de Final de Grau i de Màster a la institució depenent del Ministeri de Treball i Economia Social.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre i el director general del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), Gerardo Gutiérrez han signat un conveni de col·laboració que consolida el treball conjunt i col·laboratiu que venen realitzant ambdues institucions i permet donar un pas més enllà.

Aquest acord permetrà que a partir del proper curs, l’estudiantat de la Universitat de València, tant de titulacions oficials com pròpies, puga realitzar ja les seues pràctiques externes curriculars, així com també Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster.

En l’acte de signatura també van participar el gerent de la Universitat, Juan Vicente Climent; la vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, Ángeles Solanes; la subdirectora general de Relacions Institucionals del SEPE, M. Antonia Aguado; i el director provincial del SEPE. Pere J. Beneyto.