L’Ajuntament d’Ontinyent cedeix formalment dues parcel.les a la Universitat per continuar amb l’ampliació del campus

  • Gabinet de la Rectora
  • 25 de febrer de 2022
 
L’Ajuntament d’Ontinyent cedeix formalment dues parcel.les a la Universitat per continuar amb l’ampliació del campus
Moment de la signatura

Les dues parcel·les permetran l’ampliació de les instal·lacions del campus situat en la comarca de la Vall d’Albaida. Universitat i Ajuntament han aprofitat l’encontre per repassar la situació actual del campus i posar en comú objectius de futur.

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha visitat hui l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, després de reunir-se amb la comunitat universitària del Campus d’Ontinyent. La rectora ha mantés una reunió de treball amb l’Alcalde a l’ajuntament, on han repassat la situació actual del campus i les possibilitats d’ampliar el nombre de titulacions que s’imparteixen a la ciutat i les activitats que es desenvolupen. Actualment, a Ontinyent es poden cursar els títols de grau d’Infermeria, Magisteri Infantil, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Administració i Direcció d’Empreses. A més, i una vegada reba el vist-i-plau de l’ANECA, el campus d’Ontinyent acollirà el proper curs el màster oficial en Psicologia General Sanitària.

En aquest sentit, en el transcurs de la reunió, en la qual han participat també José Pla i Vicent Penadès, president i director general de Caixa Ontinyent, respectivament, la rectora ha comunicat a l’Alcalde d’Ontinyent la seua predisposició a estudiar la implantació d’alguna altra titulació al Campus d’Ontinyent, amb l’objectiu de completar l’oferta acadèmica, que actualment gaudix d’una elevada demanda, com ho demostra el fet que totes les titulacions tenen llistes d’espera. Per la seua banda, l’Alcalde ha agraït la implicació de la rectora en el Campus d’Ontinyent, i ha manifestat que l’ajuntament seguirà col.laborant econòmicament en la implantació de noves titulacions, com ha vingut fent-se fins ara amb la col.laboració inestimable de Caixa Ontinyent.

La presència de la rectora a Ontinyent ha estat aprofitada per a signar davant notari la cessió gratuïta per part l’ajuntament a la Universitat de València de dues parcel.les que permetran l’ampliació de les instal.lacions del campus. Es tracta de dos solars, un d’ells de l’antiga fàbrica el Punt, situats a l’avinguda Torrefiel i que va suposar una despesa de 380.000 euros per a l’Ajuntament d’Ontinyent. A l’espai resultant s’ha habilitat una zona verda i un àrea d’esbarjo per als estudiants del campus universitari.

Arxivat en: Convenis , Ontinyent