Acte Institucional de presa de possessió de la Rectora

  • Gabinet de la Rectora
  • 25 de març de 2022
 
 Investidura com a  rectora de M. Vicenta Mestre l'any 2018
Investidura com a rectora de M. Vicenta Mestre l'any 2018

El proper dimarts 29 de març tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de València l’acte d’investidura de M. Vicenta Mestre com a rectora després de la seua reelecció en les darreres eleccions de l’1 de març.

El proper dimarts 29 de març a les 10.30 hores tindrà lloc al Paranimf de la Universitat l’acte d’investidura com a rectora de M. Vicenta Mestre per al seu segon mandat després de la seua reelecció en les eleccions del passat 1 de març.

L’acte, que es celebra en cada període de govern després de les eleccions, una vegada s’ha produït el nomenament del rector o rectora per part del Consell de la Generalitat, d’acord amb l’establert en la normativa estatal i autonòmica, estarà presidit pel M. H. president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. 

En el següent enllaç es poden consular els resultats del procés electoral en el que la rectora M. Vicenta Mestre va ser reelegida.  

Retransmissió en directe

L’acte comptarà amb un aforament limitat a conseqüència de l’aplicació de les mesures contra l’expansió de la COVID-19 i podrà seguir-se a través del següent enllaç en una retransmissió realitzada pel Taller d’Audiovisuals i produïda per UVcomunicació.