La Universitat convoca ARTemprén, concurs d’emprenedoria en art i patrimoni dotat amb 10.000 euros en premis

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 20 de desembre de 2021
 
Cartell
Cartell

La Universitat ha obert el termini per a participar en ARTemprén, un concurs dirigit a l'estudiantat de la institució acadèmica l'objectiu del qual és proporcionar formació i ajudes econòmiques a equips interessats a emprendre en l'àmbit de l'art contemporani i del patrimoni cultural. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 7 de febrer de 2022.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca aquestes ajudes amb el patrocini de Santander Universidades i en col·laboració amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia per a facilitar a l'estudiantat un programa formatiu en tècniques d'emprenedoria innovadora i assessorament que li permeta impulsar la seua idea de negoci l'àmbit del mercat i la gestió de l'art contemporani i el patrimoni cultural.

Per a participar, és necessari que els equips descriguen breument una idea de negoci en fase inicial que es desenvoluparà al llarg del concurs i que donarà com a resultat final un projecte o prototip de producte o de servei. Una comissió d'avaluació seleccionarà els tres millors projectes, que rebran una ajuda de 5.000 € per al primer classificat i dues ajudes de 2.500 € per al segon i el tercer classificat. Aquestes ajudes es destinaran a la implementació dels respectius projectes seleccionats.

Les persones interessades hauran d'acreditar la matricula en una titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, o en algun dels títols propis de la Universitat de València d'Expert universitari en mercat i gestió d'art contemporani o d'Expert universitari en StartUp Management durant el curs 2021/2022.

Més informació en la web del concurs.