Fernando Valladares, del CSIC, obri la segona part del cicle de conferències sobre pensament ambiental

  • UVGandia
  • 25 de febrer de 2022
 
Fernando Valladares.
Fernando Valladares.

Aquesta és la primera conferència de la segona part del cicle 'Pensament ambiental i acció pel clima' que tindrà lloc a Gandia al llarg del segon semestre del curs. La programació de conferències i taules redones prevista es podrà seguir de forma presencial o en línia.

Fernando Valladares, professor d’investigació del CSIC, pronuncià el passat 24 de febrer a Gandia la conferència 'Crisi ambiental i salut planetària' en el marc del cicle 'Pensament Ambiental i Acció pel clima'.

Valladares és doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid, amb premis extraordinaris de llicenciatura i doctorat i premi internacional Mason H. Hali (Canadà, 1994). En l'actualitat és professor de recerca del CSIC, on dirigeix el grup d’ Ecologia i Canvi Global en el Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC) i professor associat de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid.

Una programació completa i diversa
La conferència de Fernando Valladares va obrir la segona part d’aquest cicle que està realitzant-se al Centre Internacional de Gandia de la UV durant aquest curs acadèmic. La resta del cicle se celebrarà els dijous 10 i 24 de març. L’arquitecta Natalia Garcia parlarà el dijous 10 de març sobre la renaturalització de les ciutats. Mentre, el 24 de març serà el torn de José Vicente Soler, director general d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana qui pronunciarà la conferència 'Sostenibilitat i informació no financera en PIMES'. La inscripció a aquestes xarrades començaran uns dies abans de la seua realització i es podrà formalitzar a través de la web del Centre Internacional de Gandia.

Com a novetat d’aquest any, este cicle s’organitza en el marc del nou Diploma de Postgrau en Canvi Climàtic i Sostenibilitat Ambiental que s’imparteix al CIG-UV des d’aquest curs.