'La Casa de Papel' preestrena els seus dos primers episodis a La Nau

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 de juliol de 2019
 
Imagen de la noticia

El 18 de juliol, un dia abans de la seua estrena mundial, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, va acollir la preestrena dels dos primers episodis de la nova temporada de 'La Casa de Papel'. Aquest acte s'inscriu en la programació de 'Nits de Cinema'.

La projecció dels dos primers episodis de la nova temporada de 'La Casa de Papel' es durà a terme en onze ciutats espanyoles de forma simultània. València és una d'elles i l'espai triat en exclusiva ha estat el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

'La Casa de Papel' és un cas d'èxit poc habitual: va passar de la televisió en obert a convertir-se, segons paraules de Netflix, en la sèrie de llengua no anglesa més vista en esta plataforma a tot el món. Creada per Álex Pina, compta entre el seu repartiment amb Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Alba Flores o Miguel Herrán, entre altres.

Lloada per públic i crítica, el mes de novembre passat es va alçar amb un Emmy Internacional en la categoria de Millor Drama, a més de ser premiada com a Millor Sèrie Espanyola i Premi Especial del Públic en el Festival Internacional de Luchón (França), Millor Ficció Nacional i Millor Direcció en el Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal), Premi Iris a Millor Guió, Fotogramas de Plata com a Millor Sèrie Espanyola o premi en el Festival MiM Series a la Millor Direcció.