Booktubers, la lectura digital i les apps de lectura, en les VII Jornades ERI Lectura

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 2 de setembre de 2019
 
Jornades ERI Lectura - ADEITUV

Presentar els avanços més recents en l’àmbit de la investigació en lectura i potenciar la transferència a l’àmbit educatiu dels coneixements generats als projectes d’investigació. Un any més, ERI Lectura, una estructura d’investigació de la Universitat de València centrada en l’estudi científic de la lectura, se celebra per seté any a la ciutat de València.

«La promoció de la lectura mitjançant booktubers, les dificultats de lectura en xiquets i xiquetes amb trastorn de l’espectre autista o discapacitat intel·lectual o la lectura a través de dispositius digitals són temes d’actualitat que es tractaran en aquestes jornades » apunta Ladislao Salmerón, professor del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de València i coordinador de la ERI Lectura. ADEIT acollirà les sessions que integren aquestes jornades, que se celebraran els dies 18 y 19 d’octubre.

Què és ERI Lectura
Aquestes jornades s’emmarquen dins de les activitats promogudes per l’estructura d’investigació ERI Lectura de la Universitat de València, formada per investigadors de reconegut prestigi internacional de les universitats de València, Salamanca, Oviedo, País Basc, Zaragoza i Barcelona. Es tracta de l’institut d’investigació centrat en l’estudi empíric de la lectura més capdavanter a nivell espanyol, amb múltiples col·laboracions a nivell internacional.

Més informació:
VII Jornades ERI Lectura: investigació i bones pràctiques en educació