Contingut caducat

Inscripció en Premis Hackathon Agrotec Startup 2022

 
Premis Hackathon Agrotec Startup 2022

Període de l'esdeveniment: De 12 de de setembre de 2022 a 7 de d’octubre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Biblioteca de Ciències. Campus de Burjassot.

 
Descripció:

L’esdeveniment es durà a terme els pròxims 17,18,19,20, 24 y 27 d’octubre en jornada de vesprada.

En aquesta activitat col·laborativa, els participants formaran equips i hauran de proposar solucions innovadores a reptes que se'ls plantejaran sobre diferents temàtiques relacionades amb l'agroalimentació, amb la finalitat de donar resposta a les demandes d'innovació que presenta el camp agroalimentari. Durant les jornades es realitzarà un taller d'emprenedoria en el qual es donaran les pautes per a realitzar un pla d'empresa per a posar en pràctica la idea innovadora en el repte triat.

Podran participar en aquesta activitat els 50 primers inscrits en l'activitat de 2n, 3r i 4t curs de grau, estudiants de màster i doctorat, i titulats amb data de finalització posterior a 1 de juny de 2020 d'universitats de la Comunitat Valenciana.

Les millors idees seran premiades, de manera que la idea de l'equip guanyador serà dotada amb un premi de 1500€ i s'entregaran 2 accèssits de 1000€ als finalistes.

A més, cada alumne de grau d'Universitat de València rebrà un certificat de reconeixement de 1,5 crèdits per participar en l'activitat, que podrà computar en el seu expedient acadèmic.

Els membres dels equips premiats tindran l’oportunitat d’incorporar la idea com a projecte innovador en la Incubadora d’Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible AgrotecUV.

 
Organitza:
 

Contacta: agrotec_startup@uv.es

 
Més informació: