Convocatòria FORTHEM - Es busquen propostes per a projectes de voluntariat

 
Grup de jovens i cartell de la convocatòria amb logo FORTHEM

Període de l'esdeveniment: De 25 de de febrer de 2021 a 31 de d’agost de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: València, Palermo, Dijon, Mainz, Opole, Riga i Jyväskylä

 
Descripció:

FORTHEM ha llançat una nova convocatòria de projectes de compromís cívic. Trobaràs el text complet en el següent enllaç:

https://links.uv.es/vmnwp43

I la notícia en www.uv.es/forthem:

https://links.uv.es/wpNo0Qo

Ja estem donant suport econòmic a dos projectes gestionats per estudiants de la nostra Aliança, i continuem buscant propostes per a altres 13 projectes.

Els projectes han de ser duts a terme per estudiants, però les propostes de projectes poden procedir també de PDI, laboratoris FORTHEM, el SeDi i altres serveis universitaris, d'ONGs i qualsevol altra associació valenciana.

Si tens una idea per a un projecte, publica-la en la pàgina web de FORTHEM mitjançant aquest formulari:

https://links.uv.es/dph9vxr

O també pots posar-te en contacte amb les associacions estudiantils de l'Aliança per a elaborar una proposta conjunta o unir-te al seu projecte:

https://links.uv.es/au1ly3a

Les propostes que s'hagen llançat a la recerca de participants les trobaràs ací:

https://links.uv.es/6lxwqj8

Necessitaràs convidar a participar en el teu projecte a estudiants d'almenys dos altres universitats FORTHEM... Aprofita l'ocasió de conéixer a estudiants de Finlàndia, Letònia, Polònia, Alemanya, França i Itàlia, i crear un equip amb ells!

 
Organitza:
 

Contacta: forthem@uv.es

 
Més informació: