Col·laborAcció 2022. Pla d’inclusió sociolaboral sense barreres

 
Imatge gràfica del Programa Col·laborAcció 2022.

Període de l'esdeveniment: De 9 de de maig de 2022 a 30 de de setembre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 08:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Inscripció online

 
Descripció:

Si estudies en una universitat pública valenciana els últims cursos de grau o un curs de postgrau i vols un acompanyament personalitzat en la teua inserció professional, aquest programa t’interessa.

UVocupació, amb el suport de Labora, ha convocat la segona edició del programa Col·laborAcció per a la inclusió sociolaboral sense barreres i, a més, enguany compta amb ‘mentoring’ per a aquelles persones participants que ho desitgen, que podran estar mentoritzades per professionals amb discapacitat en actiu.

Col·laborAcció és un programa d’orientació laboral individualitzat, accions formatives i intermediació laboral amb empreses, així com un acompanyament en el procés d’incorporació i socialització en el lloc de treball en l’organització i una Guia d’Acolliment de la Discapacitat en l’Empresa, amb l’objectiu de facilitar l’òptima incorporació al mercat de treball de les persones participants.

Trobaràs tot sobre el desenvolupament del programa, dates i terminis, i inscripció en el següent apartat de ‘Més informació’.

 
Organitza:

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb el suport de Labora.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta: uvcolaboraccio@uv.es

 
Més informació: