Ajudes per a activitats que dinamitzen l'ús del valencià [fins al 31/10]

 
Ajudes per a activitats que dinamitzen l'ús del valencià [fins al 31/10]

Període de l'esdeveniment: De 22 de de gener de 2022 a 31 de d’octubre de 2022. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Servei de Llengües i Política Lingüística

 
Descripció:

Presenteu-vos a les ajudes per a l'organització d'activitats de dinamització de l'ús del valencià.

El Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística convoca les ajudes per a impulsar l'ús del valencià en la Universitat i l'assoliment de la plena igualtat lingüística.

Podeu sol·licitar les ajudes per a l'organització de jornades, congressos i seminaris de caràcter acadèmic, activitats culturals com ara concerts, representacions teatrals o projeccions cinematogràfiques, distribució de publicacions, materials audiovisuals o multimèdia, etc. que es desenvolupen en valencià i que tinguen incidència sobre la comunitat universitària. Les ajudes es poden aplicar a despeses com la difusió, les gratificacions dels ponents o els serveis d'interpretació i les activitats poden ser telemàtiques. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 d'octubre de 2022, almenys deu dies abans de començar l'activitat per a la qual es demana l'ajuda.

Més informació i sol·licituds en www.uv.es/llengues/ajudes.

 
Organitza:

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta: llengues@uv.es

 
Més informació: