La Universitat i la Generalitat destinen 20.000 euros per a pràctiques d’emprenedoria

  • Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius
  • 18 de maig de 2021
 
Cartell

La Universitat de València i la Generalitat destinen 20.000 euros per a realitzar pràctiques internacionals i nacionals d’emprenedoria en el conveni Campus de l’emprenedoria innovadora. La presentació de sol·licituds es pot realitzar fins al 14 de juliol.

L'estudiantat de la Universitat de València ja pot sol·licitar la seua participació en la 7a edició de les Pràctiques Internacionals i Nacionals d´Emprenedoria. El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, amb el finançament de la Generalitat Valenciana, posa en marxa aquesta acció.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquestes ajudes, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

L’alumnat amb un projecte o idea per a emprendre podrà optar a 10 ajudes econòmiques per a realitzar pràctiques extracurriculars, relacionades amb la idea de negoci que presente, de 2 mesos de durada.

Pràctiques internacionals: 5 ajudes de 2.500 € cadascuna per 2 mesos.

Pràctiques nacionals: 5 ajudes de 1.500 € cadascuna per 2 mesos.

Les empreses o institucions en les quals es relitzen les pràctiques podran estar situades en les regions emprenedores europees (nacionals o internacionals) i en els països elegibles del programa Erasmus+.

Les ajudes s'abonaran anticipadament i es podran gaudir en dos períodes de pràctiques: l'estudiantat matriculat en el curs acadèmic 2020-2021 podrà realitzar-les fins al 30 de setembre i, el matriculat en el curs acadèmic 2021-2022, des de l'1 d'octubre fins al 31 de desembre.

Més informació: