La Facultat de Farmàcia inaugura un Punt Verd, dins dels actes de la Setmana de la Terra

  • Gabinet de Premsa
  • 20 d’abril de 2021
 
Participants en l'acte d'inauguració del Punt Verd.
Participants en l'acte d'inauguració del Punt Verd.

La Facultat de Farmàcia de la Universitat de València ha inaugurat aquest dimarts (20 d'abril) un Punt Verd per a facilitar el reciclatge de residus. La iniciativa s’emmarca dins dels actes de la Setmana de la Terra que organitza el centre, i que culminen dissabte amb la neteja d’una platja.

Les associacions d’estudiants i l’equip deganal de la Facultat de Farmàcia han organitzat diferents activitats relacionades amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). El programa complet es pot consultar clicant ací.

La nova degana de la facultat, Hortensia Rico, ha presidit la inauguració del Punt Verd, ubicat a l’entrada del centre, que s’ha executat amb la col·laboració del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

Al Punt s’informarà dels diferents tipus de fraccions de residus que s’arrepleguen a la Universitat, i els contenidors corresponents.

A més, dissabte 24 d’abril hi haurà una neteja de platja, amb BIOagradabe. Per a la inscripció  a l’activitat cal clicar ací.

D’altra banda, l’estudiantat que porte els mòbils vells o en desús els dies 20 i 23 a l’estand d’Ambiens podrà guanyar un apadrinament a un ximpanzé del C.R Congo de l’Institut Jane Goodall.

Més informació: