La Facultat d'Economia de la Universitat de València celebra la IV Edició Valencia Erasmus Week

  • 25 d’abril de 2016
 
Economia IV Edició Valencia Erasmus Week

La Facultat d'Economia en la seua línia d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa posa en marxa la IV Edició Valencia Erasmus Week que se celebra del 25 al 29 d'abril. El procés d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa en la Universitat de València ha portat un dinamisme creixent en les accions d'incentivament d'intercanvi d'estudiants i professors a nivell europeu.

Per això, la Facultat d´Economia, responsable d'aquests estudis, ha desenvolupat un projecte pioner, que consisteix que els estudiants de la Facultat –el major contingent en tot el sistema universitari de la Comunitat Valenciana-, tant de outgoing students com de incoming, puguen conèixer de primera mà les diverses universitats a les quals probablement es desplaçaran dins del programa Erasmus. Així, durant aquesta setmana, la Facultat comptarà amb la presència de professors visitants 20 universitats europees que participen en els intercanvis docents contemplats al programa Teaching Mobility d'Erasmus +.

La sessió d'obertura se celebra aquest dilluns 25 d'abril a les 11:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat, i participaran José Manuel Pastor, degà de la facultat; i Empar Pons, vicedegana de Relacions Internacionals.
En aquesta edició per primera vegada es realitzarà una sessió per presentar les eines que la Facultat d’Economia té per ajudar als seus estudiants a trobar ocupació i pràctiques a l'estranger.

En la Valencia Erasmus Week també es presentarà l'Associació d'Estudiants AIESEC que gestiona pràctiques a l'estranger i les activitats de l'Institut Confucio de la Universitat de València, entre els quals es troben, els cursos de la llengua xinesa.

Aquestes activitats suposen un impuls a la política d'internacionalització de la Facultat que des de principis dels anys 90 ofereix programes de doble titulació internacional.

Actualment, s'estan desenvolupant converses per a la realització d'una doble titulació amb la universitat de Beijing, a més de projectes per a l'ampliació dels acords que actualment tenim amb Europa, Estats Units i Rússia (9 Dobles titulacions internacionals) per als graus d'Administració i direcció d'empresa (ADE), International Business (IB) i Economia (ECO).

Actualment, la Universitat de València rep prop de dues mil estudiants estrangers d'intercanvi cada any, dels quals més de sis-cents estudien en la Facultat d’Economia, la qual cosa la situa com a centre capdavanter a Europa en intercanvi d'estudiants. Pel que fa als outgoing students, en el curs actual, més de 500 estudiants de la Facultat participaran al Programa de Mobilitat Erasmus.

El programa d'aquesta setmana internacional, inclou una visita a l'edifici de la Nau i l'assistència als Concerts que la Universitat ofereix a la Capella de la Sapiència de la Nau.

El programa es pot consultar ací.

Data d'actualització: 25 de abril de 2016 10:36.