El Centre d’Idiomes de la Universitat de València arriba a Gandia

  • Centre d'Idiomes
  • 1 de setembre de 2021
 
Cartell informatiu dels nous cursos del Centre d'Idiomes UV a Gandia.
Cartell informatiu dels nous cursos del Centre d'Idiomes UV a Gandia.

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València arriba a Gandia en el curs 2021-2022 amb una àmplia oferta de cursos d’anglés i valencià adreçats tant a la comunitat universitària com al públic en general. Els cursos, que seran impartits al Centre de Gandia de la Universitat (carrer Tossal 8), inclouen una oferta específica d’anglés per a joves i escolars a partir de 6 anys; i els de valencià seran preparatoris dels exàmens oficials de la Junta Qualificadora (JQCV).

Els cursos d’anglés seran de 90 hores, d’octubre de 2021 -començaran just després que finalitze la Fira de Gandia- a abril de 2022, en horaris flexibles (inclosos dissabtes al matí), dels nivells B1 i B2 del Marc europeu comú de referència per a les Llengües. A més, l'oferta d'ensenyament en anglés inclou també cursos més curts, d'unes 60 hores de duració, entre octubre i abril, destinats a joves i a xiquets, a partir de 6 anys.

Pel que fa a l'ensenyament del valencià, el Centre d’Idiomes de la Universitat de València impartirà a Gandia cursos de nivell C1 de 90 hores, d’octubre a abril, en horaris flexibles (inclosos també els dissabtes al matí). I a més, s’han programat cursos de valencià intensius a la primavera, de març a maig de 2022, perquè l’estudiantat puga preparar els exàmens oficials dels nivells C1 i C2 que convoca cada any la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). Es tracta de cursos de 54 hores de duració total, de dilluns a divendres, hora i mitja cada dia.

Desenvolupament local i regional
La Universitat de València fa així un pas endavant més en el seu compromís amb el desenvolupament local i regional, en aquest cas, amb la ciutat de Gandia, la comarca de la Safor i els territoris veïns, promovent el plurilingüisme i la internacionalització, a través de la col·laboració establida entre UVGandia (Fundació General UV) i el Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

Els cursos tindran lloc a les aules del Centre Internacional de Gandia (carrer Tossal 8) i seran impartits per docents del Centre d’Idiomes de la Universitat de València.

Més informació: