Un llibre electrònic recull l’esforç de la Facultat d’Economia durant la pandèmia

  • Press Office
  • July 30th, 2021
 
Participants en la presentació del llibre.
Participants en la presentació del llibre.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València ha presentat un llibre electrònic sobre la docència i la investigació en el centre durant el curs de la pandèmia, especialment en el període del confinament. ‘La Facultat d’Economia davant la pandèmia: Divulgació i investigació (març 2020-juliol 2020)’ és el títol de l’obra, que es pot consultar en obert.

El llibre està accessible en l'adreça electrònica: https://ir.uv.es/economia/libro-covid

Francisco Muñoz, actual degà de la Facultat; José Manuel Pastor, degà en el període 2015-2021; i Manuela Pardo, coordinadora del llibre, van ser els encarregats de presentar l’acte, celebrat aquesta setmana en el centre.

Els tres van destacar l’esforç realitzat pel personal de la Facultat d’Economia, especialment en els mesos de confinament dur, on docents i personal d’administració i serveis es van bolcar sota el lema ‘La Facultat tancada, però no parada’. D’aquest esforç ha nascut el llibre presentat.

Els autors i l’autora del llibre són la professora Matilde Mas, del Departament d’Anàlisi Econòmica; i José Pla Barber, Joan Ramon Sanchis i Francisco Puig, del Departament de Direcció d’Empreses.

L’obra compta amb 64 aportacions de 55 autors, que han realitzat anàlisis, càlculs i reflexions en diferents àrees.

More information: