Les biblioteques de la Universitat de València reobrin alguns serveis

  • Libraries and Documentation Service
  • June 6th, 2020
 

El Servei de Biblioteques i Documentació ha decidit la reobertura d'alguns serveis després d'estudiar detalladament la legislació publicada pel Govern d'Espanya i la normativa elaborada per la Gerència de la Universitat.

Dins d'aquesta planificació les biblioteques podran obrir per a treballs administratius i el desenvolupament d'alguns serveis. Les biblioteques no oferiran de moment el servei de lectura i estudi en sala.

Els serveis oferits a partir del 9 de juny seran, en primer lloc, el préstec i la devolució de llibres i altres materials amb cita prèvia. Els usuaris podran demanar, mitjançant un correu electrònic, els documents que necessiten i la biblioteca els informarà del dia i l'hora de recollida. En aquest enllaç trobaràs el llistat d'adreces de correu a les quals pots escriure per a sol·licitar els llibres i demanar cita per la devolució. 

En segon lloc, les biblioteques oferiran el servei de digitalització d'articles de revistes impreses amb finalitats d'investigació. Pots sol·licitar l'enviament de l'article desitjat des d'aquest enllaç, i la biblioteca te l'enviarà per correu electrònic.

Pots consultar la legislació i la normativa aplicada en la nostra Guia de Normativa generada per la crisi de la Covid-19.