La UV guardonada en la competició Cajamar UniversityHack

  • Office of the Principal
  • July 15th, 2022
 
La UV guardonada en la competició Cajamar UniversityHack

La Universitat de València és la institució universitària què més i millors resultats ha tingut en les cinc edicions de la competició.

La universitat de València ha estat guardonada per ser la institució universitària que major nombre d’equips i millors resultats han obtingut en les primeres cinc edicions de la competició Cajamar UniversityHack, la competició d’analítica de dades més important d’Espanya.  

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; va rebre el premi de la mà del director territorial de Cajamar, Eduardo Holgado; en un encontre en el que també va participar el professor Emilio Soria, coordinador de la Universitat de València en aquesta competició.

El Cajamar UniversityHack és un certamen que té per objectiu promoure el desenvolupament i la generació d'idees en l'àmbit de la ciencia de dades i el big data a través del tractament de la informació i la generació de propostes de valor per a la societat, les institucions o les empreses.

En cada edició, Cajamar posa a la disposició dels equips participants l'accés a un conjunt de dades exclusivament estadístiques, dissociats i agregats de manera irreversible i planteja una sèrie de reptes. El concurs es desenvolupa en dues fases: una primera, regional, en la qual els equips treballen en un projecte durant aproximadament un mes; i una segona ronda en la qual un jurat a nivell nacional tria els millors treballs de cada categoria.

Images: