La Universitat reconeix els seus esportistes amb 36 trofeus i 158 medalles en les competicions internes

  • Sports Service
  • May 16th, 2018
 
José Campos (esquerra) i Antonio Ariño, amb l'equip de vòlei mixt premiat amb el Trofeu Rectora.
José Campos (esquerra) i Antonio Ariño, amb l'equip de vòlei mixt premiat amb el Trofeu Rectora.

La Universitat de València ha celebrat aquest dimarts, 15 de maig, el lliurament tradicional de trofeus, que va tindre lloc al Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez. A l’acte van assistir més de 400 esportistes, que van rebre 36 trofeus i 158 medalles corresponents a les diferents competicions internes organitzades pel Servei d’Educació Física i Esports.

Va presidir l’acte el vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, qui va destacar la nova denominació d’una de les categories reconegudes, el Trofeu Rectora. “És molt important dir-ho, perquè per primera vegada en la història de la Universitat de València tenim una rectora. Aquest és un fet històric i, per tant, el vostre premi suposa un plus respecte als premis anteriors”, va afirmar. A més, el vicerector va insistir en la idea de l’educació integral per a formar persones i ciutadans, i, en aquest sentit, va afegir: “És molt important l’esport i a la Universitat de València treballarem perquè pugueu tindre la màxima formació integral possible”.

L’acte va albergar el lliurament del Trofeu Intercampus, el Campionat Intern i el Trofeu Rectora. De l’Intercampus, van rebre guardó els tres primers classificats en la categoria masculina de futbol sala i futbol 7. Els premis del Campionat Intern van correspondre als tres primers classificats en futbol sala femení, bàsquet masculí i mixt, i voleibol mixt.

Quant al Trofeu Rectora, aquest es va lliurar als tres primers classificats en futbol sala masculí i futbol 7 masculí, disputats al Campus dels Tarongers; i futbol sala femení, bàsquet masculí i mixt, i voleibol mixt, que es van jugar a les instal·lacions esportives del Campus de Blasco Ibáñez.

Les medalles: 73 ors, 73 plates i 12 bronzes
També es va fer lliurament de les medalles als campions de la Competició Interna d’individuals: atletisme, bàdminton, escacs, escalada, esgrima, esquaix, frontenis, judo, kendo, orientació, pàdel, tennis, tennis de taula, tir amb arc i vela.

I dels esports col·lectius, van rebre medalla els classificats en bàsquet 3x3 masculí i vòlei platja masculí i femení.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és premiar els esportistes de les diferents competicions que, al llarg de la temporada, han aconseguit classificar-se per a les finals de la competició interna.

El director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València, José Campos, va realitzar el lliurament dels trofeus i les medalles als esportistes amb la col·laboració dels tècnics responsables de les diferents competicions i del vicerector Antonio Ariño.