La Universitat organitza un nou curs gratuït sobre economia social

  • Tarongers Institutes Support Unit
  • October 8th, 2020
 
María José Vañó
María José Vañó

L’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, abreujadament IUDESCOOP, impartirà, del 13 al 15 d’octubre, un nou curs gratuït dirigit a tots els estudiants amb inquietuds solidàries. Aquest “III Curs de Formació en Economia Social i Solidària, Responsabilitat Social i Economia Social” s’impartirà en línia després d’inscriure’s en cidec@uv.es i tindrà una duració de dotze hores.

En la sol·licitud d’inscripció s’indicarà nom, telèfon de contacte, titulació de la qual procedeix i un email que serà utilitzat per a donar d’alta als interessats en la plataforma d’Internet on s’impartirà el curs.

Les entitats de l’economia social, explica la professora María José Vañó, directora del curs i de IUDESCOOP, “són la millor alternativa per al desenvolupament de projectes empresarials en els quals l’essencial no és el retorn del capital invertit, sinó les persones, el seu entorn, la sostenibilitat, la responsabilitat social”. El curs està dirigit a aquells estudiants que creuen que una altra economia és possible, que consideren necessària l’ètica i la responsabilitat en els negocis i volen conéixer el sector de l’economia social.

IUDESCOOP és un centre d’investigació, informació i especialització teòrica i pràctica en el camp de l’economia social i cooperativa, en el seu més ampli sentit. Té el caràcter d’Institut propi de la Universitat de València.

More information: