La Universitat de València incrementa les places de biblioteca en època d'exàmens

  • Office of the Principal
  • June 3rd, 2019
 
Biblioteca
Biblioteca "María Moliner"

La UV incrementa les places i estén els horaris de la Biblioteca d'Educació després de la reunió entre la CAES, el vicerrector de Cultura i Esports, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació i la Delegada de la Rectora per a Estudiants.

Arran de les demandes d'augment  de places i horaris per a l'estudi, en les biblioteques de la Universitat de València , per part de l'estudiantat, la Comissió Assessora Estudiantil (CAES) s'ha reunit en el dia de hui amb el vicerector de Cultura i Esports Antonio Ariño, la directora del Servei de Biblioteques i Documentació María Victoria García Esteve i la Delegada d'Estudiants Meme Elizalde.

En aquesta reunió s'ha acordat que, atenent a les peticions fetes, s'incrementaran les places i horaris d'obertura de la Biblioteca d'Educació, la qual passarà a tenir horari nocturn fins a les 2 h, així com obertura en dissabte i diumenge fins a la mateixa hora.

Amb aquest increment horari s'aconsegueix un augment de les places disponibles en més de 268, del nombre d'hores d'obertura en 5 hores i mitja entre setmana, i de 18 hores en cap de setmana, que es mantindrà durant el període d'exàmens.

En aquest sentit, “la Universitat de València ja està treballant per a millorar el servei a l’estudiantat de cara al curs acadèmic 2019-2020, i sobre la base del nivell d'utilització del mateix”.

L'horari d'obertura serà el següent:

De dilluns a divendres: de 8.30 h. a 2 h. de la matinada.

Dissabtes i diumenges: de 8 h. a 2 h. de la matinada.

L'accés a la biblioteca serà per la porta exterior del carrer Ramón Llull.