La Universitat de València celebra el tradicional Concert de Nadal al Teatre Serrano de Gandia

  • UVGandia
  • December 17th, 2021
 
Una imatge del concert de Nadal a Gandia. Foto: Àlex Oltra
Una imatge del concert de Nadal a Gandia. Foto: Àlex Oltra

Com cada any, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha participat en el tradicional Concert de Nadal que la Universitat ofereix a la capital de La Safor. Beatriz Fernández Aucejo ha dirigit per quart any aquesta cita festiva amb el públic gandienc.

El Teatre Serrano de Gandia ha acollit, aquest 16 de desembre, l’espectacle de nadales que es va oferir en dues parts: una primera amb el ‘Concert Valencià’ d’Andrés Valero Castells (1973) per a clarinet i orquestra, que va incloure les peces ‘Cant mediterrani’, ‘Somni d’estiu’ i ‘Cròniques de la Pobla’, amb la participació del clarinetista Luis Fernández Castelló; i una segona amb la interpretació de l’obra ‘Vltava (El Moldava)’, de Bedrich Smetana (1824-1884).

Luis Fernández Castelló és un dels clarinetistes més destacats de la seua generació. Desenvolupa una intensa carrera com a solista i músic de cambra que l’ha portat a destacats festivals nacionals i internacionals com ara el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, la Setmana de Música Religiosa de Conca, la Biennal d’Art Contemporani del Mediterrani o el Festival Ensems de València, entre d’altres.

Aquesta tradicional cita nadalenca va tornar a la ciutat després que l’any passat s’hagués de suspendre el concert a causa de la crisi sanitària.

Images: