La Nau llança un programa especial de tallers infantils i visites a les exposicions gratuït amb motiu de les festes

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • December 27th, 2019
 
Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.
Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha programat una sèrie de visites guiades i tallers infantils gratuïts a les seues exposicions entre el 27 de desembre i el 4 de gener amb motiu de les festes nadalenques. Aquest programa especial inclou la visita a dues exposicions a més d’oferir la possibilitat d’inscriure’s a una visita guiada als espais patrimonials de La Nau.

‘TEXT [NO TEXT]’ és una mostra que arreplega part de la col·lecció de llibres i publicacions d’artista de la Universitat Politècnica de València. L’exposició permet veure al voltant de 80 obres dels creadors més rellevants de la segona meitat del segle XX que van utilitzar el llibre com a suport artístic, entre els quals es troben Andy Warhol, Edward Ruscha, Ulisses Carrión, John Baldessari, Christian Boltanski o Jenny Holzer. L’exposició se centra en el període dels anys 60 i 70, quan es va produir una ruptura considerable en el concepte de llibre d’artista a través del moviment Fluxus o del Pop Art. Per a visitar aquesta exposició s’han previst visites guiades gratuïtes a càrrec de persones expertes en la matèria de la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València.

També es podrà visitar la mostra ‘Gent i llocs’, una exposició que arreplega prop de 200 instantànies de l’artista valencià Gabriel Cualladó. Commemora el 30 aniversari de la creació de l’IVAM i el 20 aniversari de la restauració de l’edifici històric de la Universitat i la seua transformació en l’actual Centre Cultural La Nau. La seua fotografia reposada ajuda a entendre l’evolució d’Espanya entre mediats dels anys 50 i el final del segle XX. Per a aquesta exposició s’ha previst una visita guiada a càrrec d’Isabel Puig, gestora cultural especialitzada en educació i mediació artística, a més de tallers didàctics per a públic infantil entre 6 i 12 anys.

El divendres 27 de desembre, de 18 a 19 hores, el Centre Cultural La Nau ha organitzat una visita guiada als espais patrimonials més rellevants del seu edifici històric de la mà de Pepe Martínez i Adela Codonyer, guies amb una llarga d’experiència.

La inscripció a totes les activitats és gratuïta i limitada a l’aforament de l’activitat.

L’entrada a les exposicions en visita lliure també és gratuïta.

Inscripcions i dates de les visites guiades i tallers infantils gratuïts (fes clic ací). 

Inscripció a la visita guiada a l’edifici històric de la Nau (fes clic ací) :
 

More information: