III Fòrum d'Economia i Empresa analitza el sistema financer i el finançament autonòmic

  • November 8th, 2016
 
III Fòrum d'Economia i Empresa

La Facultat d’Economia i el Col·legi d’Economistes de València (COEV) organitzen el III Fòrum d Economia i Empresa, que se celebra els dies 8, 9 i 10 de novembre en la sala Sánchez Ayuso de la Facultat i el Col·legi d’Economistes de València. Les sessions tenen per objectiu debatre amb els assistents temes de màxima rellevància en l’actualitat, com la situació econòmica a Espanya i les seues perspectives, el sistema financer o el model de finançament autonòmic.

Al llarg de les jornades es tractaran també assumptes d'interès empresarial, com són el control de gestió, els reptes per a la direcció d'empreses i l'economia social.

Els debats ‘L'economia social davant els desafiaments del mercat’, ‘Fortaleses i desequilibris de l'economia espanyola: el Baròmetre dels Cercles’ i ‘Nínxols sense crisis en una economia global: el control de gestió’ se celebren dimecres 9 de novembre en la sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

La primera de les sessions estarà formada per Inmaculada López, directora de La Nostra Escola Comarcal; Miguel Ángel Martí, director de la coop. Rural S. Vicent Ferrer de Benaguasil; Miguel Millana, president de FEVES; Fco. Javier Quiles, director de Relacions Externes de CONSUM; i moderarà J. Luis Monzón, professor de la Facultat d’Economia. En la segona sessió participarà Miguel Canalejo, President del comitè elaborador del Baròmetre dels Cercles; Matilde Mas, Catedràtica de la Universitat de València; i moderar  Joaquín Maudos, professor de la Facultat d´Economia.

La sessió vespertina comptarà amb la presència de Juan Dueso, director de Control de Gestió en Importaco; Federico Terrés, responsable SAP en Sothis Enterprise Resource ;Óscar Valor, director de TIC en Blumaq; i moderaran Vicente Ripoll i Mercedes Barrachina, professors de la Facultat d’Economia.

Durant el dia 10 de novembre, la primera de les sessions “Nous reptes de direcció per a l'empresa valenciana”, estarà constituïda per Rosa Vidal, advocada de l'Estat; Antonio J. Pérez, Conseller Delegat de Compañía del Trópico; Jane Bamford, Directora Regional de HAYS; Jaime Castillo, Rel. Institucionals del Grupo Aguas de Valencia; i moderarà César Camisón, professor de la Facultat d’Economia. La segona mesa redona de la jornada “El tsunami del risc de longevitat en el sistema financer i assegurador”, estarà composta per Josep Lledó, Senior Actuarial; Felipe Sánchez, assessor d'inversions en Renta 4; Julio José Lucia, professor de la Facultat d’Economia; i moderarà Francisco Muñoz, professor de la Facultat d´Economia. Finalment, la mesa redona “Finançament Autonòmic” comptarà amb la presència de Juan Carlos Moragues, Delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana; Vicent Soler, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana; i moderarà Francisco Pérez, professor de la Facultat d´Economia.

Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València; Juan Manuel Pérez Mira, degà del Col·legi d'Economistes de València i José Manuel Pastor, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València seran els encarregats de clausurar el tercer Fòrum d'Economia i Empresa.