Eva Dénia participa amb la Universitat de València en l’iniciativa ‘Musica de poetes’ de la Xarxa Vives

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • June 25th, 2020
 
Eva Dénia.
Eva Dénia.

Les universitats de la Xarxa Vives celebraran un concert en línia per agrair a tota la comunitat universitària l’esforç realitzat durant els darrers mesos arran de la crisi sanitària. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el concert ‘Música de poetes’ es va celebrar el dia 23 juny, des de les 11:30 h, a Instagram Live, i va comptar amb la participació de cantautors catalans, valencians, balears i andorrans que interpretaren les seues versions preferides de la poesia en català musicada.

La Universitat de València se suma a aquesta iniciativa amb Eva Dénia, que va interpretar els poemes ‘Als amics de tristor’, ‘El carrer on vaig nàixer’ i ‘Vent de la tarda’, de Maria Beneyto.  La intervenció de la cantant, guitarrista i compositora valenciana es va poder seguir a través del compte d’Instagram de la @universitatvalencia a partir de les 13:30 hores.          

La iniciativa naix com una mostra d’agraïment per la capacitat d’adaptació i resposta demostrada els darrers mesos per l’estudiantat, el personal docent i investigador, i el personal d’administració i serveis. Alhora, amb la realització d’aquest concert en línia, les universitats reivindiquen el paper de la cultura, la ciència i l’educació en la superació de l’actual crisi.

El programa compta amb 14 actuacions. Tots els concerts es poden consultar ací.

File in: Cultura , Música