Empreses, Administració i Universitat participaran en ADEIT en les Trobades per la Sostenibilitat

  • Fundació Universitat-Empresa
  • June 17th, 2021
 
Cartel Jornades Sostenibilitat ADEITUV

Representants del món empresarial, de l’Administració i de la Universitat debatran en la Fundació ADEIT sobre sostenibilitat. Ho faran en les trobades que la Universitat de València organitza en el marc del seu projecte ‘ODS, jo sí!’, liderat pel Vicerectorat de de Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

Les trobades, que se celebraran amb caràcter mensual, tenen com a objectiu convertir-se en un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes de la societat. “És necessari crear aliances amb l’Administració Pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial”, explica la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez. “La Universitat, com a part del seu compromís social, ha de ser l’encarregada de provocar aquestes sinergies”, assegura la vicerectora.

Participaran en aquesta primera trobada Carlos Ledó, Fundador de Idai Nature, empresa valenciana guardonada per la Comissió Europea com la més sostenible d’Europa; Rebeca Torró, secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum; Joaquín Nieto Sainz, director de la Oficina de el OIT per a Espanya i expert en l’Agenda 2030; i Adela Cortina, Catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València i directora acadèmica de la Fundació Ètnor.

Inscripció: https://enquestes.uv.es/index.php/411856

Trobades per la Sostenibilitat de la Universitat de València
Juny 2021: Com poden canviar les empreses el model social, ambiental i econòmic. L’Agenda 2030 com a full de ruta
Juliol 2021: Turisme i ús sostenible del territori.
Setembre 2021: Sostenibilitat i reptes del sistema agroalimentari.
Octubre 2021: Canvi climàtic i transformació del model energètic.
Novembre 2021: Reptes de sostenibilitat de la banca.