El programa PIMe3UV lliura els seus premis als millors projectes empresarials de l’edició de 2019

  • Entrepreneurship unit
  • June 11st, 2019
 
Fotografia de grup de les persones premiades i assistentes.

La rectora de la Universitat de València i el president de la Càtedra de Cultura Empresarial van fer entrega, el passat 10 de juny, dels guardons de la primera edició del Programa Internacional de Motivació Empresarial PIMe3UV, que organitza el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, i el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual de Miguel, van ser els encarregats de lliurar els premis de les diferents categories de PIMe3UV, el programa en el qual estudiants de la Universitat de València han aprés a desenvolupar la seua idea de negoci i podran completar la seua formació en el campus internacional “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp”, que se celebrarà en Torí entre el 7 i el 26 de juliol.

En l’acte també es va fer entrega d’un diploma al professorat i a l’equip de mentoring que ha fet possible que el programa s’haja completat amb èxit.

Els projectes guanyadors han sigut els següents:

  • Categoria Millor Projecte Emprenedor: Pulsera SafeWalk. Dispositiu que activa una alarma en el cas que la dona perceba una situació d’inseguretat o amenaça
  • Categoria Emprenedores: GirlsFit. Plataforma que acull a dones professionals de l’esport, l’activitat física o la salut, amb l’objectiu de donar a conéixer esdeveniments o activitats d’interés
  • Categoria Millor Innovació: FamilyCo. Aplicació ideada per a posar en contacte a progenitors en procés de separació o divorci per tal d’optimitzar la gestió de tot el relacionat amb la custòdia i els interessos dels i les menors.
  • Categoria Millor Equip d’Innovació: FamilyCo

El lliurament de premis va tindre lloc el dia 10 de juny en la Sala de Reunions de les Dependències Rectorals de l’edifici de Rectorat de la UV, i comptà a més amb la presencia de M. Adela Valero, Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, i Encarna Mazón, Directora de la Càtedra de Cultura Empresarial.