Convocat el programa Gennera ‘Solucions per al futur’, perquè l’estudiantat obtinga competències en emprenedoria i innovació

  • Office of the Vice-Principal for Innovation and Transfer
  • July 19th, 2022
 
Cartell del programa.
Cartell del programa.

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, obri la convocatòria d'UVemprén Gennera, el programa de formació en intraprenedoria en el qual les persones participants poden aprendre a resoldre reptes reals de l'àmbit empresarial.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com és el cas de Ford España i Grefusa. A més, compta amb el patrocini del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Generalitat Valenciana i de Santander Universitats en el marc del Campus UVemprén-Santander Universitats.

 UVemprén Gennera està orientat a formar l'estudiantat per a emprendre dins d'una organització, proporcionant així una experiència en el món real que puga, al mateix temps, crear un espai d'innovació entre empreses i estudiants, i permetre'ls mostrar el seu talent com a emprenedors en l'àmbit corporatiu.

 La convocatòria està dirigida a estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que hagen formalitzat la seua matrícula en el curs 2022-23. Les persones seleccionades rebran una formació en metodologies innovadores, de la mà de reconeguts professionals i acadèmics. Posteriorment, podran aplicar l'après en casos reals, resolent reptes d'innovació estratègica plantejats per les empreses col·laboradores.

Aquelles persones que completen el programa de manera satisfactòria rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda, optaran a un premi consistent en 300 € per a cadascuna de les persones integrants dels equips guanyadors i se’ls podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic fins a 2 crèdits ECTS de participació universitària.

 El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 16 d'octubre i la convocatòria ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar clicant ací.

More information: