Convocada la 5a edició del “Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual”

  • Office of the Principal
  • January 20th, 2023
 
Convocada la 5a edició del “Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual”

À Punt i sis universitats valencianes convoquen la cinquena edició d'aquest esdeveniment de Talent Audiovisual Universitari, amb un termini de presentació de projectes que estarà obert fins al 7 de maig.

Des de hui i fins al 7 de maig queda oberta la convocatòria de la 5a edició del “Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual”, un esdeveniment de Talent Audiovisual Universitari que convoquen À Punt i sis universitats valencianes.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és posar en contacte a estudiants universitaris creadors de productes audiovisuals amb productores, distribuïdores i plataformes multimèdia. El jurat avalua l'originalitat, novetat, qualitat i tractament narratiu dels projectes en sis categories: ficció, no-ficció, formats televisius, noves finestres, ràdio i branded content. Com a novetat, en la categoria de ràdio s'inclou també als podcast de qualsevol gènere. 

Els participants podran inscriure's gratuïtament fins al dia 7 de maig, seguint les bases de la convocatòria.

Els alumnes que presenten els seus projectes tindran la possibilitat, com en anteriors edicions, de reunir-se amb les productores assistents per a avaluar les possibilitats de la seua execució. 

Després de la recepció dels projectes participants tindrà lloc la celebració de l'esdeveniment, l'1 de juny en la Sala d'actes Germà Bernàcer al Campus de la UA, un esdeveniment que reunirà estudiants de les universitats d'Alacant, València, Politècnica de València, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández d'Elx i CEU Cardenal Herrera, en una trobada d'intercanvi creatiu. 

La celebració d'aquesta convocatòria audiovisual s'emmarca en la política de col·laboració entre les Universitats valencianes i À Punt, concretada en diferents convenis marc en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació.