Centenars de persones participen en les activitats gratuïtes del Dia de l’Esport

  • Sports Service
  • March 28th, 2018
 
Participants en el Dia de l'Esport 2018.
Participants en el Dia de l'Esport 2018.

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports (SEF), es va sumar a la celebració del Dia de l’Esport el passat 27 de març, juntament amb la resta d’universitats valencianes i la Fundació Trinidad Alfonso. Amb aquest motiu, va programar una jornada repleta d’activitats d’accés lliure i gratuït per a tota la comunitat universitària i la societat valenciana. Al llarg del dia, més de 300 persones es donaren cita a les instal·lacions de Blasco Ibáñez.

El projecte del Dia de l’Esport del 27 de març va ser l’avantsala al Dia Mundial de l’Activitat Física, promogut per Agita Mundo i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en commemoració dels beneficis que aporta l’esport i que cada any se celebra el dia 6 d’abril.

El programa d’activitats es desenvolupà a les instal·lacions esportives de la Universitat al Campus de Blasco Ibáñez, de 9:30 a 17:30 hores.

De matí, hi hagué accés lliure a les instal·lacions esportives exteriors del Campus, de manera que es pogué practicar futbol 7, pàdel, tennis, bàsquet i voleibol. També s'impartiren diverses masterclass al Pavelló Universitari: zumba, hip-hop i bachata. Així mateix, es realitzaren pràctiques dirigides de voleibol mixt al frontó del pavelló i de pilota valenciana al frontó del pavelló cobert.

“Des de la Universitat de València volem promoure i conscienciar, tant als membres de la nostra comunitat com a la societat valenciana, sobre la importància de la pràctica esportiva per a la salut. Per açò, cada any ens sumem, juntament amb la resta d’universitats valencianes i la Fundació Trinidad Alfonso, a la iniciativa de l’OMS i al projecte previ del Dia de l’Esport amb una oferta d’activitats obertes i de caràcter inclusiu per a tot el públic”, apuntà el director del SEF, José Campos.