300 aniversari Universitat de Borgonya

Durant tres dies, els rectors de totes les universitats de FORTHEM han participat en Dijon amb Vincent Thomas, president de la uB, en el 300 aniversari de la Universitat de Borgonya.

Georg Krausch, de la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia, Massimo Midiri, de la Universitat de Palerm, Jacek Lipok, de la Universitat de Opole, Maria Vicenta Mestre Escriva, de la Universitat de València, Radu Sorin, de la Universitat de Lucian Blaga din Sibiu, Keijo Hamalainen, de la Universitat de Jyväskylä, Goril Hannas, de la Universitat de Agder, i Indrikis Mauizhnieks, de la Universitat de Letònia, i els seus respectius col·legues han pogut compartir uns dies i afermar les relacions entre les diferents universitats. Reunir els responsables de les diferents universitats en aquesta mena d'esdeveniments contribueix a reforçar els llaços entre els membres de l'aliança.

Després d'un cap de setmana en el qual van descobrir les delícies locals, els famosos Hospices de Beaune i les vinyes de Borgonya, la delegació de FORTHEM va acudir el dilluns al recinte universitari per a assistir als discursos oficials del president de la Universitat de Borgonya i dels polítics locals, entre ells l'alcalde de Dijon, François Rebsamen. A continuació, tots els rectors van participar en una gran desfilada pel recinte universitari. Després de l'esdeveniment, van compartir un menjar amb alguns dels plats tradicionals de la regió.

L'Aliança FORTHEM desitja a la Universitat de Borgonya un feliç 300é aniversari!

Acte 300 anys uB