Cartell del Laboratori Intercultural

El Laboratori Intercultural, pròxim esdeveniment que es durà a terme el 30 de setembre de 9.00-15.30, serà un meeting híbrid preparat per estudiants de FORTHEM com a resultat d'un projecte de Compromís Cívic.

L'objectiu del mateix és informar els estudiants sobre qüestions interculturals com la comunicació, les experiències en nous països i els diferents reptes que poden sorgir en tindre un intercanvi o una experiència intercultural. També existeix la possibilitat que els estudiants compartisquen els seus propis pensaments, experiències i, per descomptat, facen preguntes. Al llarg del dia, es realitzaran alguns jocs i, també, activitats.

Aquest esdeveniment de FORTHEM és per a tots els que estan interessats a aprendre més sobre la cultura i l'intercanvi intercultural. Rebràs formació en comunicació intercultural per part de nostra coach professional Ellen i aprendràs més sobre les opcions de finançament per a anar a l'estranger com a estudiant. A més, es durà a terme una taula redona en la qual es compartiran experiències personals i consells sobre el treball en un equip internacional i l'eixida a l'estranger. Finalment, però no per això menys important, aquesta és una bona oportunitat d'entrar en contacte amb gent nova de molts països diferents que comparteixen els teus interessos.

L'esdeveniment se celebrarà físicament en Jyväskylä -Finlàndia- i els estudiants de tota Europa s'uniran via Zoom (l'enllaç s'enviarà als participants després d'inscriure's).

Si estàs interessat, inscriu-te abans del dimecres 28 de setembre en el següent formulari.