Tallers Culture Shock & Mobility de FORTHEM
Foto de Clem Onojeghuo en Unsplash

Els tallers de Xoc Cultural i Mobilitat són sessions setmanals de debat dirigides per estudiants internacionals de màster de la Universitat de Borgonya. Estan oberts de manera gratuïta a tots els estudiants de l'aliança FORTHEM.

Es tracta d'una gran oportunitat per a conéixer a estudiants internacionals, aprendre sobre diferents cultures i països, o per a preparar-se per a futurs viatges.

Durant els tallers es tractaran diversos temes relacionats amb la cultura com:

  • Sensibilitat intercultural.
  • Les diferències culturals en els negocis.
  • Com afrontar el xoc cultural durant la mobilitat.
  • Conceptes diferents en les diferents cultures, com l'ètica, els valors familiars, els acudits i l'humor, els estereotips, els modals en la taula i el menjar....

Trobaràs més informació en el nostre vídeo.

Hi haurà 5 sessions que tindran lloc entre el 10 d'octubre i el 24 de novembre (es tria una sessió fixa durant cinc setmanes), ja siga un dilluns, dimarts, dimecres o dijous, de 12.30 a 13.30 hores.

Totes les sessions tindran lloc en línia, a través de Teams o Zoom. Rebràs més informació una vegada inscrit.

Si estàs interessat, inscriu-te a través del formulari en línia. A continuació, ens posarem en contacte per correu electrònic per a confirmar la inscripció (el procés pot tardar fins a dues setmanes).

El nombre de places és limitat. En inscriure's, ha d'existir el compromís d'assistir a totes les sessions del taller a la mateixa hora cada setmana (excloent els dies festius).

Si tens alguna pregunta, no dubtes a escriure a csmws@u-bourgogne.fr