Campus FORTHEM
(C) Unipa

La Universitat de Palerm acollirà el 3er Campus FORTHEM "Diversitat i Migració", coordinat per la professora Annalisa Mangiaracina.

La Jornada de Benvinguda, dirigida als estudiants del campus, se celebrarà demà dia 22 de setembre de 9.30 a 11.30 hores en italià i en anglés

La trobada tindrà lloc a l'Aula Santi Romano, situada en el Departament de Dret (via Maqueda n°172) i comptarà amb la participació de 15 estudiants de Dijon, València i Jyväskylä.

El campus és una forma innovadora de mobilitat Erasmus + i tindrà lloc del 26 de setembre de 2022 al 24 de febrer de 2023.

El programa intensiu interdisciplinari (que permetrà als estudiants obtindre fins a 30 ECTS) té una duració d'un semestre i està estructurat en 3 mòduls dividits així:

  • Mòdul Disciplinar, relacionat amb les classes i els exàmens dels alumnes.
  • Mòdul transversal, que inclou la participació dels estudiants en activitats com a seminaris, tallers i laboratoris (segons el programa de la universitat d'acolliment).
  • Mòdul obert, a través del qual els estudiants poden realitzar pràctiques, assistir a classes d'idiomes o viatjar per la ciutat.

Més informació sobre els diferents FORTHEM Campus.