XX Setmana Internacional de la Universitat de València

La Universitat de València organitzarà sessions informatives adreçades a l´alumnat interessat en fer una estada internacional en una altra universitat estrangera en el curs 2023-24. Aquesta iniciativa està impulsada pel Vicerectorat d´internacionalització i multilingüisme i preten fomentar la formació internacional de l´alumnat.

Al llarg de la setmana internacional, hi ha programades un total de 31 sessions informatives, classificades per titulacions i per tipus de programa de mobilitat. Les activitats tindran format presencial i en línia.

El programa de mobilitat internacional més conegut és Erasmus; l´acció de mobilitat internacional de la Unió Europea que permet fer períodes d´estudi semestrals o anuals en altres universitats europees.

En 2022 el programa Erasmus compleix 35 anys d’antiguitat. Des dels seus inicis, la Universitat de València ha sigut líder europeu en l´enviament i la recepció d´alumnat Erasmus. De fet, està en el top 3 d´universitats espanyoles enviant Erasmus i és la Universitat que més alumnat Erasmus rep de tota Europa.

Però a la Setmana Internacional no només s´informarà del programa Erasmus. També es parlarà de la possibilitat d´anar a universitats d´altres països com Estats Units, Xina, Austràlia o els estats sud-americans. A més a més, també s´explicarà com es pot participar en el programa Erasmus pràctiques o com ser alumne d´una aliança d´universitats europees en l´àmbit de “FORTHEM”.

Es pot consultar la informació detallada de totes les activitats en el web https://go.uv.es/relint/qf6q2AM

Les sessions en línia romandran gravades al canal YouTube del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

D´altra banda, del 7 al 25 de novembre s´obri el termini per a demanar una mobilitat Erasmus estudis o una mobilitat del programa internacional per al curs 2023-24, mitjançant el Portal de Serveis de l´Estudiant: https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/

Més informació sobre els programes de mobilitat internacional al web www.uv.es/relint

Llista d'enllaços: