Setmana de Benvinguda 2021
Setmana de Benvinguda 2021

Al llarg del pròxim mes d'octubre, la Universitat de València durà a terme la seua tradicional Setmana de Benvinguda, organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

La Benvinguda de la Universitat de València és, tal com afirmen els seus organitzadors, un punt de trobada de la comunitat universitària que se celebra a l'octubre per a donar a conéixer les iniciatives i els serveis de la Universitat de València dirigits a l'estudiantat, les propostes de participació que es posen al seu abast, així com també les associacions i col·lectius d'estudiants que conviuen en la Universitat. Es tracta d'un esdeveniment participatiu i obert en el qual es promouen els valors d'igualtat, diversitat i sostenibilitat. En ella participaran diferents serveis com el Centre d’Idiomes UV, el Servei d’Esports, el Servei de Llengües i Política Lingüística i, per descomptat, el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació (Erasmus+ i Forthem).

La Benvinguda tindrà lloc els dies següents en cadascun dels campus de la UV:

  • 18 d'octubre al campus de Els Tarongers
  • 20 d'octubre en campus de Burjassot
  • 25 d'octubre al campus de Blasco Ibáñez
  • 27 d'octubre al campus d'Ontinyent


Què s'ha preparat?

  • Punts informatius dels serveis i les associacions de la Universitat, on podrem conéixer les propostes, activitats i convocatòries que tenen previstes per al curs 2022-2023. De 10.00 a 14.00.
  • Actuació musical. A les 12.00, en l'escenari Benvinguda
  • Orxata o granissat de llima per a totes les persones que passeu a informar-vos per la caseta de l'organització i recolliu el tiquet d'invitació (fins a esgotar existències).

L'esdeveniment suposa una gran oportunitat per a conéixer la universitat en profunditat i entrar en contacte amb altres estudiants, sobretot per als estudiants nouvinguts a la UV o de qualsevol de les altres universitats que formen part de l'Aliança FORTHEM. D'aquesta manera, es facilita a l'alumnat la integració i la possibilitat de gaudir de totes les possibilitats que la institució ofereix.

Pots consultar més informació en la següent pàgina.